duminică, 5 august 2012

Slabeste cu ceai


In timpul unei cure de slabire, care trebuie obligatoriu sa fie pe baza de alimente sanatoase si sa ii ofere organismului tau toti nutrienti de care are nevoie.
Astazi iti prezint trei metode de slabit pe cale naturala cu ajutorul a trei ceaiuri din plante.

Ceaiul alb

Te ajuta sa scapi de stres si iti ofera un plus de energie, in timpul dietei. Unul dintre cele mai importante efecte ale ceaiului alb consta in faptul ca ajuta la scaderea naturala a greutatii corporale. Trei cesti de ceai alb pe zi te vor ajuta sa iti controlezi apetitul si sa salbesti mult mai usor. Totusi, trebuie sa stii ca acest ceai, desi este un produs natural, daca este  consumat in exces (mai mult de 4 cesti pe zi) poate determina inflamarea mucoasei gastrice.

Ceaiul de ghimbir

Ghimbirul este  renumit pentru efectele pozitive pe care le are asupra stomacului si a tranzitului intestinal. O cana de ceai de ghimbir in fiecare zi te ajuta sa iti rezolvi toate  problemele legate de gazele intestinale sau de digestie. Astfel, acest ceai te iti ajuta organismul  sa asimileze mai multi nutrienti din alimente si astfel vei asimila un numar mai mic de calorii.

Ceaiul din frunze de soc

Este un ceai foarte util mai ales in curele de dezintoxicare, mai ales prin faptul ca provoca o transpiratie abundenta si astfel  duce la eliminarea toxinelor din organism. Datorita acestei calitati, acest ceai este  foarte util in lupta cu kilogramele in plus. O ceasca de ceai de frunze de soc se bea de trei ori pe zi. Acest ceai are si un efect laxativ moderat, deci este util si persoanelor care sufera de constipatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu