Recomandari pentru curatarea colonului: consuma mai multe fibre.
- Se comporta asemenea unui burete care absoarbe apa si toxinele din colon si le elimina.
- Formeaza un bol in tubul digestiv, care impinge materiile reziduale din colon.
- Stimuleaza tranzitul intestinal, prevenind in acest fel intoxicarea organismului provocata de stagnarea materiilor fecale in colon.
- Rezolva constipatiile, cauza importanta a stagnarii toxinelor in colon. Fibrele au efect laxativ, determinand inmuierea scaunului.
- Contribuie la eliminarea resturilor de alimente nedigerate care raman in colon, in pliurile peretilor intestinali.
- Regleaza digestia. Un colon curat inseamna si o digestie buna.
- Dupa curatirea colonului trebuie suplimentat aportul de bacterii benefice care refac flora intestinala afectata de toxinele depozitate atata vreme in colon.
Stiti cand trebuie sa va spalati pe maini. Stiti cand trebuie sa va spalati parul. Dar nu stiti cand aveti un colon murdar si este nevoie de o cura de curatire a colonului. Specialistii va propun o lista cu cateva intrebari, astfel incat sa va dati seama daca aveti probleme cu toxinele depozitate in colon.
Esti obosit/a intotdeauna?
Aveti o rezistenta fizica scazuta?
Suferi frecvent de balonari?
Reduceti zilnic numarul de calorii ingerate, insa cu toate acestea nu pierdeti deloc in greutate?
Mancati frecvent la fast-food?
Daca ati raspuns afirmativ la intrebarile de mai sus inseamna ca aveti un colon intoxicat, iar organismul dumneavoastra are nevoie de o cura de detoxifiere. Ascultati-va corpul! Oboseala, rezistenta fizica scazuta, balonarile sunt semnale pe care organismul le trimite ca lucrurile nu merg tocmai bine in colon.
De asemenea, probleme asociate acumularii de toxine in colon sunt un sistem imunitar slabit, metabolismul lent, gazele abdominale.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu