miercuri, 14 noiembrie 2012

Ceai natural pentru un organism sanatos



Ceaiul este a doua băutură consumată în lume, după apă. Fiind bogat în antioxidanţi, poate scădea riscul de boli cardiace şi chiar de cancer. „Mai bine trei zile fără mâncare, decât o zi fără ceai!“ zice un proverb chinezesc. Atenţie însă, consumat în timpul mesei, ceaiul scade absorbţia fierului din alimente!

Ceaiurile pot fi un aliat de nadejde in lupta impotriva kilogramelor in plus. Natura ne vine in ajutor oferindu-ne cateva plante care ne vor face dietele de slabire mai usoare si mai eficiente.


Un amestec de ceaiuri medicinale este o combinatie de culori, de diverse texturi, cu arome contrastante sau complementare, toate acestea cu scopul de a crea o cand extraordinara de ceai. Cu putina creativitate si prin experiemnte repetate, puteti sa va creati propriul dumneavoastra amestesc care sa va rasplateasca eforturile.

Ceaiurile de plante pot sa ofere beneficii aditionale pentru sanatate sau nutritie. Este foarte important de retinut ca ceaiurile obtinute din frunze de ceai au efect revigorizant deci nu se recomanda consumul lor de catre copii.

Ceaiul de musetel are proprietati deosebite care te ajuta sa-ti imbunatatesti sanatatea trupului, dar si pe cea a pielii. Datorita mineralelor pe care musetelul de contine, vei vedea cum acest ceai te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus, intr-un mod natural si sanatos. Floarea de musetel ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal si, datorita efectului sau laxativ, protejeaza intestinele de anumite toxine. In plus, ceaiul de musetel reduce pofta de mancare, asa ca dorinta de snaksuri si de dulciuri, care te ingrasa, va disparea.
Pe langa multe alte efecte benefice pe care aceasta planta le are, infuzia cu ceai de musetel poate fi aliatul tau de baza in lupta cu greutatea si chiar cu celulita. Prin folosirea unui tratament de detoxifiere bazat pe musetel, vei ajunge sa slabesti cateva kilograme, sa iti imbunatatesti aspectul pielii, datorita eliminarii toxinelor din organism, si vei scapa si de surplusul de apa din corp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu