luni, 5 noiembrie 2012

Detoxifiere sanatoasa



Oboseala, kilogramele in plus, pielea care isi pierde stralucirea. Pentru a iti recapata forma, ai nevoie de o cura de detoxifiere.

Obiectivul stabilit pentru o cura detoxifiere nu este de a slabi, desi acest lucru se intampla, ci de a purifica intreg organismul.

Adauga in dieta in cursul detoxifierii naturale alimente bogate in grasimi naturale sanatoase. Ideale sunt nucile, semintele de susan, semintele de in, dar si cele de floarea soarelui si dovleac. Toate trebuie consumate crude, fara adaus de sare.

Un alt aliat in detoxifierea naturala este ceaiul verde. Beneficiile sunt multiple. Ceaiul verde stimuleaza procesul de ardere al grasimilor, activand procesul de punere a lor in circulatie. Ceaiul verde activeaza metabolismul si este un tonic general, astfel ca poate inlocui cu succes cafeaua de dimineata.
Elimina, in masura in care este posibil, pe durata perioadei de detoxifiere naturala, zaharul. Este recomandat ca in perioada curei sa renunti complet la consumul de alcool si sa reduci la minimum posibil fumatul. Limiteaza-te la cantitati minime de sare sau renunta sa mai adaugi sare in mancare.

Detoxifierea naturala nu este o dieta, dar te poate ajuta sa slabesti cateva kilograme. Un regim de detoxifiere nu este un regim de infometare, iar regula celor trei mese principale pe zi si a celor doua gustari trebuie respectata. Eficienta curei de detoxifiere este sporita daca vei face miscare in fiecare zi si daca respecti programul orelor de somn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu