vineri, 14 septembrie 2012

Detoxifierea colonului

Este absolut esential ca intestinul gros si aparatul renal sa functioneze foarte bine deoarece prin ele sunt eliminate majoritatea produselor toxice din organism.

Intestinul gros prezinta o flora microbiana care produce vitamina K si B12, iar distrugerea florei atrage instalarea starii inflamatorii, aparitia microhemoragiilor si anemierea bolnavului, iar toxinele nu vor mai fi eliminate ci vor patrunde in sange, intoxicand celulele.

Tratamentul naturist pentru curatarea intestinului gros se face pe parcursul a 5 saptamani, dimineata intre orele 5-7 sau seara inainte de culcare.

In 2 litrii de apa fiarta si racita se adauga o lingura plina cu sare de lamaie, iar aceasta cantitate se bea inghititura cu inghititura pe parcursul a 1-2 ore dimineata sau seara.

In prima saptamana se bea in fiecare zi, in a doua saptamana se bea o zi da, una nu, in a treia saptamana se consuma o zi da , doua zile nu, in a patra saptamana cei 2 litrii de apa se ia o zi da si trei zile pauza,iar in a cincea saptamana se consuma o singura data,intr-o singura zi.In toata aceasta perioada se mananca regulat evitandu-se pe cat posibil carnea si lactatele.

Pentru intestinul gros sunt benefice si microclismele cu ceai de pojarnita, tataneasa, musetel, fara a abuza insa deoarece pot produce traumatisme ano-rectale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu