marți, 14 august 2012

Pietre la rinichi - tratament



Rinichii extrag prin filtrare reziduurile metabolice si toxinele din sange, prin ei trecand zilnic 1500 l de sange. Cea mai mare parte a lichidului filtrat revine in sistemul circulator, in timp ce reziduurile sunt transportate cu urina prin caile urinare in vezica urinara, iar de acolo sunt eliminate prin uretra.

Pentru ca acest proces sa se desfasoare fara probleme, e bine sa beti lichide in cantitate suficienta, deoarece altfel exista conditii pentru proliferarea bacteriilor. In rinichi se pot forma, din cauza insuficientei alimentari cu lichide, pietre.Cu ajutorul metodelor naturiste aplicate in mod corect, functionarea rinichilor poate fi imbunatatita si se pot trata afectiuni usoare.

Acest ceai trebuie baut in 20 de minute. Efectul sau puternic diuretic ajuta la eliminarea nisipului sau pietrelor mici.

Urmatoarea reteta naturista este folosita impotriva pietrelor la rinichi:

20 g papadie cu radacina cu tot, 10 g Pareira brava, 10 g frunze de plop tremurator, 10 g frunze de urzica, 10 g frunze de mesteacan, 1/2 l apa rece si circa 1 l apa calda.

Se amesteca plantele si se toarna apa rece peste 2 lingurite de amestec. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba 20 minute, apoi se strecoara. Decoctul se dilueaza cu apa calda, astfel incat sa obtinem 1 1/2 l lichid.

O vezica iritata poate fi tinuta sub control, mestecand zilnic 1 lingura de seminte de dovleac. Semintele regleaza eliminarea urinei si usureaza de asemenea afectiunile prostatei.
Pentru ca in rinichi sa nu se adune nisip, ei trebuie sa beneficieze mereu de spalari abundente. Ingrijiti-i consumand zilnic 2-3 l de apa plata sau minerala, ceaiuri de fructe sau plante ori sucuri cu fructe diluate.

Leguma imperiala, sparanghelul, nu este doar un aliment gustos ce poate fi preparat in diverse feluri, ci este cunoscut si pentru proprietatile sale diuretice si depurative. Faceti in timpul sezonului de sparanghel o adevarata cura, mancand la 2-3 zile cate 200-300 g de sparanghel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu