vineri, 27 iulie 2012

Detoxifierea organismului

Detoxifierea poate reduce incidenta de aparitie a numeroase probleme de sanatate, cum ar fi oboseala cronica, imunitatea scazuta, alergiile, durerile de cap, scaderea capacitatii de concentrare sau mancarimile pielii. Dietele care contribuie la „curatarea” organismului nu includ decat mancare organica si apa minerala sau filtrata. 

Nu conteaza cantitatea ingerata din aceste alimente, poate fi vorba despre oricat de mult sau de putin. Multe persoane incearca, odata ce initiaza o dieta de detoxifiere, sa si scada in greutate, motiv pentru care isi injumatatesc portiile zilnice de mancare. In timpul dietei de detoxifiere este necesar sa se bea cat mai multa apa minerala sau apa filtrata pentru a ajuta organismul sa dizolve si sa elimine toxinele prin rinichi si glandele sudoripare. Ca si regula generala, se recomanda consumul a 2 - 3 litri de apa pe zi si exercitii fizice din abundenta, pentru a stimula transpiratia. 

Introducerea in alimentatie a mancarurilor organice este esentiala pentru toti cei care opteaza pentru o dieta pentru detoxifierea organismului. Fructele si legumele non - organice sunt special concepute pentru a fi asemanatoare ca marime si culoare si pentru a rezista cat mai mult in galantare. Aceste calitati se obtin cu ajutorul pesticidelor, ierbicidelor, promotorilor de crestere si al fertilizatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu